Φλόγα - Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια

Δήμητρα Γαλάνη & Μιχάλης Χατζηγιάννης: Μια βραδιά αφιερωμένη στη Φλόγα.

 

Η Δήμητρα Γαλάνη με καλεσμένο τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε μια βραδιά αφιερωμένη στη Φλόγα στα πλαίσια του μουσικού θεσμού "Music Now " που διοργανώνεται από το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου. ♫

Σας περιμένουμε όλους!

Το μουσικό Φεστιβάλ «ΜUSIC NOW: μέρες μουσικής  στην πόλη» που αποτελεί πλέον θεσμό, συνεχίζεται για  τέταρτη συνεχή χρονιά. Για 25 μέρες, η πόλη του  Ζωγράφου γεμίζει με μουσικές και ρυθμούς καλλιτεχνών της διεθνούς και ελληνικής μουσικής σκηνής  αλλά και ανερχόμενων ταλαντούχων δημιουργών.  Φέτος δίνεται η ευκαιρία στις  καλλιτεχνικές δομές του Δήμου να παρουσιάσουν τη δουλειά τους  με δικές τους μουσικές,  χορευτικές και θεατρικές παραγωγές.

Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου για άλλη μία χρονιά επιμελήθηκε και διοργάνωσε ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με στόχο να προσφέρει μία διαφορετική πολιτιστική πρόταση στους κατοίκους της  πόλης και κυρίως στους  νέους.

Η φετινή διοργάνωση, ξεκινά την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, στις 21 Ιουνίου και ρίχνει αυλαία στις 15 Ιουλίου ενώ θα διεξαχθεί σε  τέσσερις διαφορετικούς χώρους της πόλης. Στη Βίλα Ζωγράφου, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο, στο Πάρκο Γουδή και στην Πλατεία Τερζάκη (Άνω Ιλίσια).

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. Συνιστάται η προαιρετική προσφορά τροφίμων και φαρμάκων, εκ μέρους των θεατών, με στόχο την ενίσχυση του έργου  των κοινωνικών δομών του Δήμου.  Η  συναυλία στις 2/7/2018 με τη Δήμητρα Γαλάνη γίνεται για την ενίσχυση  του έργου Συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια “Φλόγα”.

Κοινότητα Facebook της Φλόγας

Προγράμματα της Φλόγας

  • 1
  • 2