Φλόγα - Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια

ΛΟΝΔΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ με ένα ΠΟΔΗΛΑΤΟ.. και οδηγό τη ΦΛΟΓΑ..

pixelplus LARGE t 2 18080 type901471                                                     Wheeling2Help image

ΛΟΝΔΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ με ένα ΠΟΔΗΛΑΤΟ.. και οδηγό τη ΦΛΟΓΑ..

8 χώρες, 35 ημέρες, 2.500 χιλιόμετρα ή αλλιώς Wheeling to help.

Αυτό είναι το project του Ελπιδοφόρου Χρυσοβέργη ο οποίος θα ποδηλατίσει την Ευρώπη έχοντας ως στόχο να μαζέψει 10,000 ευρώ για τα παιδιά της Φλόγας, φωνάζοντας δυνατά το μήνυμα της αγάπης και της συμμετοχής. Ο ίδιος, δεν είναι ποδηλάτης.. δεν το βλέπει σαν αγώνα, αλλά σαν μια όμορφη ποδηλατάδα, και μας προσκαλεί να πάρουμε όλοι το ποδήλατο και να του κάνουμε παρέα έστω και για κάποια χιλιόμετρα σε κάποια πόλη της Ελλάδας!

Στο πέρασμα του να περιμένετε εκτός από πολύ χαμόγελο και παράλληλες εκδηλώσεις που ετοιμάζουν οι φίλοι του. O Ελπιδοφόρος, δικαιώνει το όνομα του και συνεχίζει να αφυπνίζει και να ενημερώνει τον κόσμο ανά την Ευρώπη και αργότερα και την Ελλάδα για τα παιδιά με καρκίνο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, Φλόγα.

Αναλυτικά η διαδρομή, βρίσκεται εδώ
http://www.dreamtravelive.com/gr/wheeling2help/http://www.dreamtravelive.com/gr/wheeling2help/

Ενώ μπορείτε να τον παρακολουθείτε το ταξίδι του στο https://www.facebook.com/dreamtravelive

Εκτός από τους καινούργιους φίλους που συναντάει, οι κατά τόπους εκπρόσωποι, γονείς της Φλόγας περιμένουν την άφιξη του για τον αγκαλιάσουν και να τον ευχαριστήσουν για την προσπάθεια του με υποδοχή, ποδηλατοδρομίες και παράλληλες δράσεις.

Ο Ελπιδοφόρος- κατά τους φίλους Έλπις – θα είναι στις 3 Οκτωβρίου με τους γονείς μας στην Ηγουμενίτσα στις 4 οκτωβρίου στα Γιάννενα και στις 6 Οκτωβρίου στα Τρίκαλα. Στις 8 Οκτωβρίου «επαναπατρίζεται» στην Λαμία από όπου και κατάγεται όπου με την βοήθεια του Δήμου και της τοπικής κοινότητας οργανώνεται η Αθλητική Εκδήλωση Wheeling to Help στην Πλατεία πάρκου στις 17.00.

......Και έτσι ο ελπιδόφόρος συνεχίζει την πορεία του και βρίσκεται πιο κοντά στην Αθήνα και την λήξη του ταξιδιού του στις 11 Οκτωβρίου όπου με την ευγενική βοήθεια της ομάδας του Αγ. Θωμά θα τον περιμένουμε όλοι μας στο Κλειστο Γήπεδο του Αγ. Θωμά στο πάρκο Γουδή.

Παρακαλούμε στηρίξτε την προσπάθεια του στο
http://www.giveandfund.com/giveandfund//project/el

Κοινότητα Facebook της Φλόγας

Προγράμματα της Φλόγας

  • 1
  • 2