Φλόγα - Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια

Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας 2015: «H DNV GL Greece τρέχει με Φλόγα στην καρδιά της...»

   pixelplus LARGE t 2 18080 type901471                                              dnvlib gfx dnvgl logo tcm153 431523                       

Η DNV GL Greece για δεύτερη συνεχή χρονιά συμμετέχει ενεργά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με αίσθημα προσφοράς.

Φέτος στα πλαίσια του ΑΜΑ 2015, η DNV GL Greece βρίσκεται δίπλα στα παιδιά μας, αφού τρέχει φέτος «με την Φλόγα στην καρδιά της» και καλεί με την σειρά της τους δικούς της φίλους να μας στηρίξουν. Σε συνεργασία με την «Φλόγα, μια ομάδα 21 δρομέων από Ελλάδα και το εξωτερικό ανάβει την Φλόγα της Αγάπης και της προφοράς προς τιμήν των παιδιών που νοσούν. Η DNV GL Greece, δωρίζει 5€ ανά χλμ κάθε δρομέα της στην Φλόγα και προσκαλεί μέσω των εργαζομένων της όποιον επιθυμεί να ενισχύσει επιπλέον την πρωτοβουλία αυτή, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερο νόημα στο λαμπρό αυτό αθλητικό γεγονός.

 Σχετικά την DNV GL Greece:

«Καθοδηγούμενοι από το όραμά μας, τη διαφύλαξη της ζωής, της ιδιοκτησία και του περιβάλλοντος, η DNV GL επιτρέπει στους οργανισμούς να προωθήσουν την ασφάλεια και βιωσιμότητα της επιχείρησής τους. Παρέχουμε υπηρεσίες ταξινόμησης και τεχνικής εξασφάλισης, μαζί με συμβουλευτικές υπηρεσίες ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων στη βιομηχανία πετρελαίου, φυσικού αερίου, ενέργειας και της ναυτιλίας.
Επενδύουμε συνεχώς στην έρευνα και την καινοτομία σε συνεργασία με τους πελάτες μας και την κοινωνία, με επιχειρησιακή και τεχνολογική προνοητικότητα. Με μακρά παράδοση και βαριά κληρονομιά από το 1864, σήμερα λειτουργούμε σε περισσότερες από 100 χώρες με 16.000 επαγγελματίες βοηθώντας τους πελάτες μας να κάνουν τον κόσμο ασφαλέστερο, πιο έξυπνο και πιο πράσινο».

Πως μπορείτε να συνεισφέρετε

Παρακαλούμε στηρίξτε αυτήν την προσπάθεια ακολουθώντας το παρακάτω λινκ

http://www.floga.org.gr/thelo-na-prosfero/dorees

*ακολουθήστε κανονικά τις οδηγίες που αναγράφονται στο site ενώ ως αιτιολογία παρακαλούμε χρησιμοποιήστε “DNV-FLOGA”.

Κοινότητα Facebook της Φλόγας

Προγράμματα της Φλόγας

  • 1
  • 2