Φλόγα - Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια

33ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας

Αγαπητοί Δρομείς και Φίλοι της Φλόγας,

floga-dromeisΜε την επόμενη διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας να πλησιάζει θέλουμε να σας εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την περσινή ανταπόκριση σας και την θέληση σας να τρέξετε με την ομάδα της Φλόγας για τα παιδιά που δίνουν τον δικό τους αγώνα με τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας.

Ο 33ος ΑΜΑ είναι πλέον γεγονός (8/11/2015) και η φετινή διοργάνωση ορόσημο για τον αθλητισμό αναμένεται να υποδεχθεί πάνω από 35.000 δρομείς όλων των ηλικιών με 15.000 δρομείς στον αγώνα του Μαραθωνίου.

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την συμμετοχή της Φλόγας και φέτος στο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Δρομείς επαγγελματίες, δρομείς ερασιτέχνες και φίλοι που επιθυμείτε να τρέξετε με την ομάδα μας.. αρχίστε προπονήσεις και φροντίστε σύντομα για την κατοχύρωση της θέσης σας.

Σας περιμένουμε όλους!

Οι θέσεις για τον Μαραθώνιο δρόμο (42 ΚΜ) τα 5 ΚΜ και τα 10 ΚΜ έχουν κλείσει.

Αυτό συνεπάγεται πως δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει εγγραφή, στην περίπτωση που δεν έχετε συμπληρώσει ήδη την φόρμα δήλωσης συμμετοχής το Athens Authentic Marathon 2015. Οι οδηγίες εγγραφής παραμένουν online για όσους δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα την εγγραφή τους με την καταβολή του κόστους συμμετοχής αλλά έχουν συμπληρώσει τα στοιχεία τους στην φόρμα που προϋπήρχε. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας. Σας παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινήσεις να επικοινωνήσετε με τα Γραφεία της Φλόγας στο 2107485000».

Οδηγίες Εγγραφής στην Ομάδα της Φλόγας

 • Για ομαδικές εγγραφές (πάνω από 5 άτομα) παρακαλώ επικοινωνήστε με τα γραφεία της Φλόγας στο 2107485000.
 • Για ατομικές εγγραφές ( μέχρι 4 άτομα) παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε παρακάτω.
 • Για την έγκυρη υποβολή της φόρμας ενδιαφέροντος θα πρέπει να συμπληρωθούν ΟΛΑ τα πεδία. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αντίστοιχη απάντηση παρακαλούμε συμπληρώστε Ν/Α.
 • Η φόρμα αυτή αφορά εκδήλωση ενδιαφέροντος και δεν συνεπάγεται την κατοχύρωση της θέσης σας- εγγραφή σας με την ομάδα της Φλόγας η οποία ολοκληρώνεται με την γνωστοποίηση της κατάθεσης του κόστους συμμετοχής-αναγράφεται στην φόρμα παρακάτω
 • Τα στοιχεία λογαριασμών της Φλόγας είναι τα εξής:

Εθνική Τράπεζα 192/480000-10 GR2501101920000019248000010

Alpha Bank 112-00-2002-011686 GR8001401120112002002011686

 • Παρακαλούμε να προβείτε στην κατάθεση του αντίστοιχου ποσού. Η Αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφει «ΣΕΓΑΣ» και τη διαδρομή που έχετε επιλέξει (π.χ ΣΕΓΑΣ 5KM).
 • Στην συνέχεια θα μας αποστείλετε το καταθετήριο στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή με φαξ στο 2107772421. Η παραπάνω διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το πολύ σε 1 εβδομάδα από την υποβολή της φόρμας ενδιαφέροντος. Σε περίπτωση που δεν ακολουθηθεί η παραπάνω διαδικασία η Φλόγα δεν φέρει κάποια ευθύνη για την μη εγγραφή σας και η φόρμα ενδιαφέροντος ακυρώνεται.
 • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παροχές του κάθε πακέτου συμμετοχής παρακαλούμε επισκεφτείτε το επίσημο site του ΑΜΑ http://www.athensauthenticmarathon.gr/index.php?lang=el#
 • Όταν κλείσουν όλες οι θέσεις θα κατέβει η φόρμα από το site. Σε περίπτωση που κλείσει μια η περισσότερες διαδρομές θα αναρτηθεί σχόλιο στην αρχή των οδηγιών.
 • Στην συνέχεια θα λάβετε ειδοποίηση από την διοργάνωση.
 • Πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή των bid numbers θα ακολουθήσουν.

 

Κοινότητα Facebook της Φλόγας

Προγράμματα της Φλόγας

 • 1
 • 2