Φλόγα - Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια

Εκδηλώσεις περιφερειας

Προσεχείς εκδηλώσεις περιφέρειας της Φλόγας

.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

 

3o Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών Ποδοσφαίρου για τη Φλόγα

3o Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών Ποδοσφαίρου για τη Φλόγα
3o Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών Ποδοσφαίρου για τη Φλόγα

2ημερη εκδρομη μοτοσυκλετιστων - 28 & 29 ΜΑΪΟΥ 2016

floga afisa

ΛΟΝΔΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ με ένα ΠΟΔΗΛΑΤΟ.. και οδηγό τη ΦΛΟΓΑ..

pixelplus LARGE t 2 18080 type901471                                                      Wheeling2Help image

ΛΟΝΔΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ με ένα ΠΟΔΗΛΑΤΟ.. και οδηγό τη ΦΛΟΓΑ..

8 χώρες, 35 ημέρες, 2.500 χιλιόμετρα ή αλλιώς Wheeling to help.

Αυτό είναι το project του Ελπιδοφόρου Χρυσοβέργη ο οποίος θα ποδηλατίσει την Ευρώπη έχοντας ως στόχο να μαζέψει 10,000 ευρώ για τα παιδιά της Φλόγας, φωνάζοντας δυνατά το μήνυμα της αγάπης και της συμμετοχής. Ο ίδιος, δεν είναι ποδηλάτης.. δεν το βλέπει σαν αγώνα, αλλά σαν μια όμορφη ποδηλατάδα, και μας προσκαλεί να πάρουμε όλοι το ποδήλατο και να του κάνουμε παρέα έστω και για κάποια χιλιόμετρα σε κάποια πόλη της Ελλάδας!

Στο πέρασμα του να περιμένετε εκτός από πολύ χαμόγελο και παράλληλες εκδηλώσεις που ετοιμάζουν οι φίλοι του. O Ελπιδοφόρος, δικαιώνει το όνομα του και συνεχίζει να αφυπνίζει και να ενημερώνει τον κόσμο ανά την Ευρώπη και αργότερα και την Ελλάδα για τα παιδιά με καρκίνο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, Φλόγα.

Αναλυτικά η διαδρομή, βρίσκεται εδώ
http://www.dreamtravelive.com/gr/wheeling2help/http://www.dreamtravelive.com/gr/wheeling2help/

Ενώ μπορείτε να τον παρακολουθείτε το ταξίδι του στο https://www.facebook.com/dreamtravelive

Εκτός από τους καινούργιους φίλους που συναντάει, οι κατά τόπους εκπρόσωποι, γονείς της Φλόγας περιμένουν την άφιξη του για τον αγκαλιάσουν και να τον ευχαριστήσουν για την προσπάθεια του με υποδοχή, ποδηλατοδρομίες και παράλληλες δράσεις.

Ο Ελπιδοφόρος- κατά τους φίλους Έλπις – θα είναι στις 3 Οκτωβρίου με τους γονείς μας στην Ηγουμενίτσα στις 4 οκτωβρίου στα Γιάννενα και στις 6 Οκτωβρίου στα Τρίκαλα. Στις 8 Οκτωβρίου «επαναπατρίζεται» στην Λαμία από όπου και κατάγεται όπου με την βοήθεια του Δήμου και της τοπικής κοινότητας οργανώνεται η Αθλητική Εκδήλωση Wheeling to Help στην Πλατεία πάρκου στις 17.00.

………..Και έτσι ο ελπιδόφόρος συνεχίζει την πορεία του και βρίσκεται πιο κοντά στην Αθήνα και την λήξη του ταξιδιού του στις 11 Οκτωβρίου όπου με την ευγενική βοήθεια της ομάδας του Αγ. Θωμά θα τον περιμένουμε όλοι μας στο Κλειστο Γήπεδο του Αγ. Θωμά στο πάρκο Γουδή.

Παρακαλούμε στηρίξτε την προσπάθεια του στο
http://www.giveandfund.com/giveandfund//project/el

ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Θα ξεκινήσει στις 14 Σεπτεμβρίου το πρωί από τον ξενώνα της ΦΛΟΓΑΣ στο Γουδή. Στόχος του να ποδηλατήσει 500 χιλ. μέσω Ελευσίνας – Λειβαδιάς - Λαμίας - Βόλου- Λάρισας- Κατερίνης και επιστροφή στην Λεπτοκαριά στα παράλια της Πιερίας . Θα κολυμπήσει 10 χιλ. προς Πλάκα Λιτοχωρίου και στη συνέχεια θα σκαρφαλώσει στον Μύτικα του Ολύμπου 2.917μ. με την επιθυμία να προβάλλει το λογότυπο της ΦΛΟΓΑΣ στη (στέγη της Ελλάδας).
Η υπέρβαση θα είναι συνεχόμενη μέρα –νύχτα με σύντομες παύσεις ξεκούρασης σε υπνόσακο. Σκοπός του έμπειρου τριαθλητή Τάσου Σταθόπουλου 64 ετών ironman –ultraman είναι η στοιχειώδης ηθική συμπαράσταση στον Σύλλογο Γονέων –Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια ΦΛΟΓΑ, ο οποίος για 33 χρόνια και πλέον επιτελεί πανελλαδικά τεράστιο ιερό κοινωνικό λειτούργημα.

Ο Βετεράνος τριαθλητής που έχει αγωνιστεί ξανά σε μικρότερες και μεγαλύτερες αποστάσεις για τη ΦΛΟΓΑ, τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με καρκίνο, με την γνωστή εν μέρει αναπηρία του σε δεξί χέρι και πόδι, ευελπιστεί να ευαισθητοποιήσει την υπάρχουσα ανθρώπινη αλληλεγγύη φίλων και όχι μόνο και τους καλεί να καταθέσουν συμβολικό ποσό χρημάτων σε ένα από τα συνολικά 560 χιλ. που θα διανύσει. Το όλο εγχείρημα θα ολοκληρωθεί χρονικά περίπου σε 40 ώρες.
Για τον κοινό ιερό σκοπό το πλήρωμά του θα απαρτίζεται από τους εθελοντές Σπαρταθλητή Θανάση Κανελλόπουλο και τον ποδηλάτη υπέρ αποστάσεων Ηλία Σπέη οι οποίοι θα τον συνοδεύουν τμηματικά στην αγωνιστική του δράση όπως και φίλοι ποδηλάτες από τις πόλεις που θα διασχίζει.

Όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν το έργο του Συλλόγου Φλόγα μπορούν να καταθέσουν το ποσό της επιλογής τους στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Συλλόγου:

Alpha Bank 112-00-2002-011686 GR8001401120112002002011686

Eurobank 00260063460100128261 GR6602600630000460100128261

*Με το πέρας της κατάθεσης παρακαλούμε να ενημερώσετε τα γραφεία της Φλόγας στο 2107485000 ώστε να σας αποσταλεί η απόδειξη σας και η ευχαριστήρια επιστολή.

Οι φωτογραφίες μπροστά στο Δημαρχείο της Πάτρας, όπου έγινε η υποδοχή από τους εκπροσώπους της ΦΛΟΓΑΣ Πελοποννήσου τον Ιούλιο 2013 στον προηγούμενο άθλο του κ Σταθόπουλου..

11917777 10153080103958359 4931444592237567742 n

Η ΦΛΟΓΑ … ΠΑΕΙ ΛΕΡΟ με τον ΛΕΡΙΑΚΟ ΟΜΙΛΟ ΣΚΑΦΩΝ !

lerosΣτο γραφικό νησί της Λέρου, από τις 21 έως τις 28 Αυγούστου 2015, θα πραγματοποιηθεί η 10η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών και ταυτόχρονα η 2η Αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχυπλόων Σκαφών.
Μια επιτυχημένη διοργάνωση με πλήθος συμμετοχών από όλη την Ελλάδα αφιερωμένη στα παιδιά της Φλόγας, τα παιδιά που νοσούν από καρκίνο. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την όμορφη Λέρο, τα πολιτιστικά μνημεία της, τα ήθη και τα έθιμα των κατοίκων της καθώς και τον γαστρονομικό και μουσικό πλούτο του νησιού.

Η 10η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών οργανώνεται από τον Λεριακό Όμιλο Σκαφών με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Επαρχείο Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας και το Δήμο Λέρου ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών (Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ.).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 22470 25666.
Φίλοι και γονείς της Φλόγας θα είναι εκεί !
Σας περιμένουμε όλους !!

 


Star

Κοινότητα Facebook της Φλόγας

Προγράμματα της Φλόγας